Nagykereskedelmi együttműködés

Érdekli egy több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező globális divatmárka forgalmazása és értékesítése? Bővítse választékát és portfólióját az ORSAY márka új üzleti koncepciójának köszönhetően.
 

Miért válasszon minket?

  • Készleten lévő áruk széles választéka 

  • Gyors és egyszerű logisztika 

  • Marketing támogatás 

  • Professzionális tanácsadó szolgáltatás

  • A forgalom és a profit növelése

Ha nagykereskedelmi együttműködést szeretne létrehozni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a wholesale@orsay.com e-mail címen.

 

Kezdjen vállalkozást franchise segítségével
 

Érdekli az ORSAY márka koncepciója, és szeretné elérhetővé tenni termékeit az országában lévő vásárlók számára? Nyisson franchise üzletet Magyarországon, vagy mutassa be az ORSAY termékeket saját többmárkás üzlethálózatában. 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a wholesale@orsay.com e-mail címen, és csatoljon egy prezentációt cégéről vagy értékesítési hálózatáról. 

Szívesen végigvezetjük Önt az üzlet megnyitásának teljes folyamatán.
 

Az ORSAY márkáról
 

Az eredetileg Németországból származó ORSAY globális márka 1975 óta kínál stílusos divatot minden korosztály számára. Nemcsak a nőiességet és az egyediséget hangsúlyozza, hanem a kényelmet és az összes termék minőségi feldolgozását is. Az ORSAY márka kényelmes szabadidő ruhákat kínál, elegáns üzleti darabokat, de nem hiányoznak a stílusos ruhák sem a társasági rendezvényekre. A kollekciókban időtálló, semleges tónusú ruhadarabok széles választékát találja, de a merész színek és a legújabb trendek szerelmesei is találnak kedvükre valót. Tudjon meg többet a www.orsay.hu oldalon.