Ajándékozz ORSAY divatot!

Az ORSAY ajándékkártyák minden alkalomra ott vannak, amikor úgy döntesz, hogy boldoggá akarsz tenni valakit. A tökéletes ajándékot a választásoddal már most megvásárolhatod valamelyik üzletünkben vagy online.

Supplemental image

Ajándékozz egy belépőt az ORSAY világába

A tökéletes ajándék? Amit te magad választhatsz! Add időt szeretteinek önmagukra és a lehetőséget, hogy kiválaszthassák, mi az, ami igazán illik hozzájuk.

  • Bármelyik üzletünkben vásárolhatsz borítékolható műanyag ajándékkártyát. A kártya aztán azonnal beváltható.
  • Az ajándékkártya az üzletben történő vásárláskor tetszőleges összeggel terhelhető. A minimális összeg 5.000 Ft. A kártya csak egyszer tölthető fel.
  • Az ORSAY ajándékkártya bármilyen alkalomra alkalmas - több tematikus ajándékcsomag közül választhatsz.
  • A kártya aktuális egyenlegét, lejárati dátumát és vásárlási előzményeit ezen az oldalon találja.
  • Az ajándékkártya az üzletben történő vásárlástól számított egy évig érvényes. Nem szükséges csak egy vásárlásnál beváltani, többször is felhasználható.

Ajándékkártya adatai néhány kattintással

Egyszerűen és világosan

Card Back

Minden egyes ORSAY plasztik ajándékkártya saját egyedi számmal és PIN-kóddal rendelkezik. Egyszerűen add meg mindkét számot, és máris tájékoztatást kapsz a kártya értékéről, egyenlegéről és a kártyával végrehajtott vásárlásokról.

Tölts be többet
Supplemental image

Elektronikus utalvány

Egyszerűen és világosan

Ne aggódj a választás miatt, és add utalványt az online vásárláshoz! A tökéletes ajándék, ahol nem áll fenn a rossz választás kockázata, mindössze néhány kattintással. Választhatsz 7.500 Ft, 15.000 Ft vagy 25.000 Ft értékben. Az e-utalvány csak a webáruházban váltható be, és csak egy vásárlásra váltható be teljes értékben.

E-utalvány vásárlása

Vásárolj az országszerte több ORSAY üzlet egyikében.