Ajándékozz ORSAY divatot!

Az ORSAY ajándékkártyák minden alkalomra rendelkezésre állnak, amikor úgy döntesz, hogy örömet okozol valakinek. A magad által kiválasztott tökéletes ajándékot már most megvásárolhatod valamelyik üzletünkben vagy online.

Supplemental image

Ajándékozz belépőt az ORSAY világába

A tökéletes ajándék? Az, amit te magad választhatsz! Adj időt szeretteidnek önmagukra és tedd lehetővé, hogy kiválaszthassák azt, ami igazán illik hozzájuk.

  • A műanyag ajándékkártyát együtt a borítékkal bármelyik üzletünkben megvásárolhatod. A kártya ezután azonnal beváltható.
  • Az ajándékkártya az üzletben történt megvásárlástól számított egy évig érvényes. Nem szükséges csak egy vásárlásnál beváltani, többször is felhasználható.
  • Az ajándékkártyát az üzletben történő megvásárlásakor tetszőleges összegre feltöltheted. A minimális összeg 300 forint. A kártya csak egyszer tölthető fel.
  • A kártya aktuális egyenlege, lejárati ideje és érvényessége ezen az oldalon található.
  • Az ORSAY ajándékkártya bármilyen alkalomhoz illik - több tematikus ajándékcsomag közül választhat

Az ajándékkártya részletei néhány kattintással elérhetők

Egyszerűen és áttekinthetően

Card Back

Minden egyes ORSAY plasztik ajándékkártya saját egyedi számmal és hozzá PIN-kóddal rendelkezik. Elég megadni e két számot, és máris tájékoztatást kapsz a kártya értékéről és egyenlegéről

Ajándékkártya feltöltése
Supplemental image

Elektronikus utalvány

Egyszerűen és áttekinthetően

Ne aggódj a választás miatt, és ajándékozz utalványt online vásárláshoz! A tökéletes ajándékot, ahol nem fenyeget a rossz választás kockázata, mindössze néhány kattintással beszerzed. Választhatsz 500 forint, 1.000 forint és 1.500 forint közül, az elektronikus utalvány csak a webáruházban, és csak egy vásárlásra váltható be teljes egészében.

Elektronikus utalvány vásárlása

Vásárolj a Cseh Köztársaságban található több mint 50 ORSAY üzlet egyikében.